Over Autoservice Tiemco Maat

37 jaar geleden ben ik als monteur begonnen bij een autobedrijf in Beilen. In de loop der jaren kreeg ik steeds meer taken toebedeeld en werd ik naast monteur ook receptionist en autoverkoper. Ik heb daar 30 jaar met veel plezier gewerkt, maar al jaren had ik de wens om ooit eens mijn eigen autobedrijf te beginnen.
In juni 2015 kreeg ik de kans om tegen gunstige voorwaarden mijn eigen autobedrijf te beginnen in de voormalige werkplaats van Auto Sanders in Beilen. Dankbaar heb ik deze kans met beide handen aangenomen en heb ik mijn eigen werkplaats opgestart.
In oktober 2016 kreeg ik vervolgens de kans om mijn activiteiten uit te breiden door ook een gedeelte van de showroom van Auto Sanders over te nemen. Ook deze kans heb ik dankbaar aangenomen en zo heb ik vandaag de dag een eigen werkplaats en showroom.
Ik doe mijn werk met veel toewijding en plezier. Mijn slogan is: “als ik iets doe dan doe ik het goed”. Om dit waar te kunnen maken volg ik regelmatig cursussen, zodat mijn vakkennis altijd up-to-date is. Ik werk ook altijd in nauw overleg met mijn klanten, zodat zij nooit voor verrassingen komen te staan als ik hen de factuur overhandig.
Wilt u kennismaken met mij en mijn bedrijf, kom dan gerust langs of maak een afspraak. De koffie staat altijd klaar!
Tiemco Maat.